Blogger GAP Dedahkan ..... MK & MI Kaki Kelentong .....

dap laknatullah begitu teruja memfitnah muhyidin yasin mengenai isu raba tetek.

rupanya transkrip dan jawapan penuh muhyidin yasin diambil sekerat sahaja oleh malaysianinsider dan malaysiakini.

LGE KATA MUHYIDIN FITNAH, BETUL KE ?
lihat transkrip penuh kat bawah.

ikuti transkrip lengkap soalan wartawan dan jawapan Muhyiddin Yassin mengenai isu anak Lim Guan Eng.

::::: CLIP STARTS: 9:56 :::::
Question from Melissa, MalaysianInsider: Tan Sri can u comment on the sexual harassment claim on lim guan eng son by pro-umno bloggers...?
dont blame anybody, there is a tendency for opposition or pakatan.. and there think theres a problem, for all problem, they blame umno... we dont blame u, we dont blame anybody else, if theres a fault, we have to find out what is the main cause if it..
jadi dalam soal itu, saya pun tak tahu sebenarnya, infact i do not know, apa keadaan sebenarnya, samada betul atau tidak, jadi pihak guan eng dengan lim kit siang dan tony pua saya lihat sudah buat kenyataan very strong, defend dan buat tuduhan pelbagai-bagai...
biasanya dalam keadaan soal begini orang kata, kalau kita nak clear everything, kita minta pihak polis siasat, kalau betul takde berlaku, apa yang kita worry? i mean that is the way orang biasa lah... supaya kita orang kata dapat bersihkan diri kita, saya tidak nak tuduh, because saya sendiri tak tahu, dan tak adillah for me to blame or whatever it is, i know and understand dia nak exploit apa yang statement yang saya gunakan, saya pun buat, im sure what im saying is..
kalau dia pikir penting bagi dia untuk dibersihkan ataupun dibetulkan maklumat itu, dia mesti buat kenyataan tegas, penafian sahaja tidak mencukupi, rakyat akan bertanya oh, dia nafi betullah dia kena nafi, tapi kalau betul tidak ada, macam kes-kes yang lain, kita minta pihak berkuasa siasat membantu kitalah, membantu dia, membantu keluarga dia, baru itu tidak berlaku, jadi kalau dah buat begitu, baru, setakat hari ini saya boleh bercakap itu sajalah...
Tan Sri ada terima laporan daripada pejabat pelajaran Negeri Penang?
Tiada.
::::: CLIP ENDS: 11:40 :::::
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment