Raja Nong Chik Terlalu Hebat di Lembah Pantai Hinggakan …..


Siapa Pilihan Rakyat Lembah Pantai?

Jangan memandang rendah pada mamat yang badan kecik molek nie… dia sangat merbahaya… Dia sangat hebat…

Siapa lagi kalau bukan Datuk Raja Nong Chik, Ketua UMNO bahagian Lembah Pantai…. Hakikatnya, dia seorang yang hebat sampaikan Ahli Parlimen Lembah Pantai hari nie dikhabarkan akan lari malam …..

Opsss !! bukan lari malam, tapi lari pindah tempat bertanding pada Pilihan Raya Umum (PRU) 13 yang akan datang…

Apa cerrr Nurul? Betul ker ko nak lari ke Kelana Jaya, memandangkan ko perlukan satu kawasan selamat kerana ko kan Naib Presiden Parti Anak Beranak PKR….

Habis siapa nak gantikan ko untuk bertanding mewakili PKR pada PRU13 nanti… Khabarnya bukan anak tempatan gak, sebaliknya PKR Lembah Pantai sekali lagi terpaksa menelan air liur memandangkan tiada calon PKR anak tempatan yang layak untuk bertanding PRU….

Siapa? Khabarnya wakil PKR juga bakal menampilkan wanita untuk bertanding kelak….bukan seorang tetapi dua nama besar dalam pakatan pembangkang dilihat layak dan mampu diterima oleh semua ahli PKR Lembah Pantai nanti….


Tunggu….. aku akan dedahkan dua nama yang bakal mengantikan Nurul Izzah yang bakal lari ke Kelana Jaya pada PRU13 kelak … 
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

2 Komen

Post a Comment