CONFIRM: Sinar Harian Dah Dibeli Anwar Ibrahim


Confirm!! Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim telah membeli Akhbar Sinar Harian….. bukan 1 tetapi 5 dia beli…

Yang dia beli bukanlah saham Sinar Harian, sebaliknya dia membeli 5 naskah akhbar Sinar Harian setiap hari untuk diletakkan di tempat-tempat strategic yang kemungkinan Anwar akan pergi.

5 naskah tu diletakkan 1 kat bilik Ketua pembangkang di parlimen, 1 di pusat khidmat MP Permatang pauh, 1 kat pejabat PKR di tropicana, 1 kat bilik Punahsihat Ekonomi Kerajaan Negeri Selangor & 1 lagi kat bilik SPA yang dia pergi kat Ampang tu.....

Bukan setakat Ketua Pembangkang, malah Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak sendiri membeli Akhbar Sinar Harian. Di fahamkan di Ibu Pejabat UMNO Malaysia di PWTC sahaja, sekurang-kurangnya 20 keping naskah akhbar nie dibeli dan diletakan di sana… belum lagi di Jabatan Perdana Menteri dan Kementerian Kewangan.

TPM pun sama…. Malah di jabatan-jabatan kerajaan, akhbar Sinar Harian dan akhbar-akhbar lain termasuk akhbar dari pakatan haram jadah turut dibeli untuk dijadikan bahan bacaan dan rujukan.

Sesungguhnya aku pernah bekerja di bawah pentadbiran Datuk Hussamuddin Yaacub, walaupun bukan di akhbar Sinar Harian tetapi cukup aku mengenali hati budi dan pendirian Pengarah Urusan Kumpulan Karangkraf ini. 
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

3 Komen

Post a Comment