Opsss! Sidang Media Wan Azizah – Shamsidar BATAL, UMNO Salah…Kenapa sidang media Wan Azizah & Shamsidar mengenai ‘suami’ mereka, Anwar Ibrahim dibatalkan semalam…

Menurut khabar dari PR, sidang media tersebut akan dibuat bagi menjernihkan kemelut mengenai hubungan seks Anwar dan Shamsidar yang kecoh diperkatakan, bukan sahaja dari luar PKR, malah orang dalam PKR sendiri mahu penjelasan rasmi mengenainya ….

Sekali lagi, UMNO dipersalahkan….. malah UMNO dilihat sebagai perncang utama untuk mengagalkan sidang media nie …

Menurut sumber Suara Pakatan Rakyat:

Penulis yakin, pihak-pihak tertentu yang dimaksudkan itu tentulah ada kaitan dengan UMNO kerana UMNO akan kehilangan modal paling besar untuk memburukkan reputasi Anwar & Azmin terutama dalam menghadapi kempen pilihanraya umum akan datang jika sidang media tersebut diadakan.

Yang kurang enaknya, dengan pembatalan ini, nampaknya hasrat untuk menamatkan terus dakwaan jahat oleh musuh politik Datuk Seri Anwar dan Azmin Ali berhubung dengan spekulasi dan dakwaan hubungan sulit antara Anwar dan Shamsidar Taharin ini akan terus berpanjangan.

Sekurang-kurangnya untuk satu tempoh yang panjang. (Baca di sini)


Sahabat-Gunung: best nie, boleh bantai lagi Azmin dan keluarga 69 nie untuk beberapa bulan lagi sebab mereka masih dalam proses penafian mengenai hubungan seks Anwar-Shamsidar, selain Azmin melancap sahaja tengok permainan isterinya dengan Bang Nuar….. 
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

64 Komen

Post a Comment