Nik Ajis Hanya Berkias...... Apa Beza Dengan Tun M?
Apa bezanya dengan statement Tun Dr. Mahathir tentang lebih baik berkawan dengan syaitan yang dikenali daripada berkawan dengan malaikat yang tidak dikenali.

Tun Mahathir pun berkias….. kan orang Melayu nie banyak kiasan bak kata Ketua Penerangan PAS …. Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man. (Rujuk di sini)

Jadi mengapa Tun M bagi statement dulu… puak2 PAS nie jadi kelam-kabut membelasah Tun Mahathir termasuk kenyataan melucukan Presiden PAS yang cuba menjawab sindiran  Tun Dr. Mahathir tentang lebih baik berkawan dengan syaitan yang dikenali daripada berkawan dengan malaikat yang tidak dikenali.

Hadi Awang cuba  pertahan partinya dengan mendakwa kata-kata Tun  itu untuk penyokong UMNO . Dakwannya ahli Umno yang beragama Islam perlu  meninggalkan Umno dan menjadikan Pas sebagai gantinya, sekiranya tidak mampu melawan syaitan yang ada dalam Umno atau menghapuskannya bagi menyelamatkan Umno….
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

2 Komen

Post a Comment