`Skandal Noh Omar’ – Antara Realiti & Fantasi




Mungkinkah FATWA terbaru puak-puak PAS dan PKR ini - hanya orang-orang PAS dan PKR saja yang boleh berkahwin lebih dari satu ....

Ini kerana sehingga hari nie, ada haprak yang sibuk mengeluarkan pic wajah isteri DS Noh Omar yang bernama Dr Aishah dan pic Noh Omar dengan wanita lain yang tidak dinamakan sape, dan meminta penyokong-penyokong UMNO jawab siapa bersama Noh Omar tersebut....

Aku nak jawab dalam FB “Geng mediaBaru’ tak boleh plak sebab aku bukan friend dier, takpe.... Biar aku tolong jawabkan dalam blog aku. Benar wanita bertudung putih tersebut ialah isteri Noh Omar bernama Dr Aishah tetapi wanita yang bersama Noh nie juga merupakan isteri Noh Omar....

Nak tahu namanya? Isteri kedua Noh ini juga bernama Aishah.... Aishah Fariza

Kesiankan puak-puak pembangkang nie, nak try dedahkan kononnya keburukan pemimpin BN yang suka berfoya-foya dengan perempuan .... tapi rupanya berfoya-foya dengan isteri sendiri....

Lainlah macam pemimpin pembangkang, ber’foya-foya’ dengan memberikan kaunseling pada jam 3 pagi.... amoi, liwat...keretapi, jangan korang lupa plak benda-benda tu....
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment