Mohammad Hassan & Adnan Yaakob Dalam Bahaya
Menteri Besar Negeri Sembilan, Datuk Seri Mohammad Hassan dan Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob perlu berjaga-jaya memandangkan DAP akan menampilkan dua orang calonnya sebagai MB Negeri Sembilan & MB Pahang yang baru dalam PRU13 kelak…

Orang yang dimaksudkan ialah Bekas Anggota Dewan Undangan Negeri Pulau Manis, Datuk Mohd Ariff Sabri Abdul Aziz dan ahli UMNO Negeri Sembilan, Aspan Alias yang telah menyertai parti DAP secara rasmi, semalam.
           
Kedua-duanya yang juga penulis blog, menyerahkan borang keanggotaan untuk menyertai DAP kepada Setiausaha Agung parti itu Lim Guan Eng pada sidang media selepas persidangan DAP 2012 di Shah Alam.


Sahabat-Gunung: Aku tak kisah pun dua sahabat blogger nie keluar UMNO, namun apa yang aku kesalkan ialah mengapa mereka memilih DAP dan bukannya PAS dalam meneruskan sisa-sisa perjuangan politik mereka.... Adakah mereka mahu menjadi tali barut atau bercita-cita menjadi MB dari DAP.... ah, persetankan.... mereka tentu ada sebab mengapa mereka memilih DAP.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

113 Komen

Post a Comment