SMM Bersandiwara Balun Pas Nak Tunjuk Kononnya Mereka BebasMungkin aku berpandangan berbeza sikit dari pandangan sahabat blog Media Permatang Pauh yang melihat Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) “kobar baring membalun PAS” dengan mengingatkan parti politik dari Pakatan Rakyat (PR) khususnya Pas supaya diam dan tidak banyak cakap dalam isu melibatan mahasiswa terutamanya mengaitkan aktivis pelajar, Adam Adli Abdul Halim.

Presidennya, Ahmad Syukri Abdul Razab berkata, sebelum ingin menjadi hero dalam isu Adam Adli, beliau memberi peringatan kepada Pas supaya tidak lupa pada lima orang pelajar dari Kolej Universiti Islam Insaniah (Kuin), Kedah.

Namun aku lebih melihat ini hanya sandiwara dari SMM untuk membuktikan bahawa mereka kononnya bebas dari sebarang ideology politik kepartian khususnya dalam melihat mereka sebagai penyokong PKR dan pakatan pembangkang….

Hahaha !! 
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment