Pemuda UMNO Mahu Tumpu Usaha Dapatkan Mandat RakyatPergerakan Pemuda UMNO tidak menekankan soal bilangan pemimpin mereka yang bakal diberi peluang menjadi calon Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum ke-13 nanti.

Sebaliknya, Naib Ketuanya Datuk Razali Ibrahim berkata mereka mahu memberi tumpuan kepada usaha mendapatkan mandat rakyat.
           
"Kita akur dengan pucuk pimpinan parti yang mahu semua anggota parti fokus kepada usaha mendapatkan mandat rakyat," katanya kepada pemberita selepas majlis sambutan Maulidur Rasul di Sungai Balang Darat, Muar.

Razali yang juga Timbalan Menteri Belia dan Sukan bagaimanapun, berkata jika diberi peluang, Pemuda UMNO akan memastikan senarai calon yang dikemukakan terdiri daripada mereka yang mampu memberi kemenangan kepada parti.

Katanya Pemuda UMNO juga akan memastikan calon terbabit bersedia menghadapi calon pembangkang walau di mana sekalipun mereka diletakkan.

Ditanya sama ada pergerakan itu telah menyerahkan senarai mereka kepada pucuk pimpinan parti, Razali berkata mereka belum berbuat demikian kerana masih menumpukan kepada usaha menyusun gerak kerja jentera parti.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment