Hassan Ali & ustaz Nasharuddin Keluar PAS?

Mungkinkah Bekas Pesuruhjaya PAS Selangor, Datuk Hassan Ali dan Mantan Timbalan Presiden PAS, Datuk Nasharuddin Mat Isa akan meninggalkan perjuangan keliru PAS menjelang PRU ke13 ini.

Apa yang lebih menarik, apakah mereka melihat perjuangan PAS kini sudah lari dari Perjuangan Membina Negara Islamnya, setelah bercumbu- cumbuan bersama DAP yang cukup tegas menolak cadangan PAS untuk membina negara Islam.

Mana perginya slogan Membangun Bersama Islam. kenapa mereka menggunakan slogan Negara Berkebajikan untuk memenangi hati rakyat mengjelangnya PRU13?

Adalah setelah sekian lama berjuang, baru mereka nak sedar kepentingan perjuangan KEBAJIKAN untuk rakyat. Adalah selama nie mereka tak berjuang untuk kebajikan rakyat?

Sungguh sedih melihat dasar perjuangan PAS selama ini karam dek tekanan dan desakan DAP , hanya kerana mahu memgekalkan kuasa, dasar perjuangan mereka selama ini terpaksa disorok dan disimpan rapi agar big bos nya DAP tidak kecil hati.

Adakah nie sebab utama Hassan Ali & Ustaz Nasha akan keluar meninggalkan perjuangan PAS? Tunggu dan lihat......
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

3 Komen

Post a Comment