Pendedahan Berani!! Buku Panduan Hancurkan BN Karya YahudiDato Seri Ir Mohd Zin Mohamed, Kordinator BN Selangor yang juga merangkap Ahli Parlimen Sepang dan Setiausaha Badan Perhubungan Umno Selangor dengan berani dan tegas mendedahkan bahawa beliau mempunyai bukti-bukti konkrit bahawa bermula dari tahun 2004, Anwar dan sahabat yahudi beliau mula menyusun strategi untuk hancurkan kerajaan BN dengan apa jua kaedah sekali pun..

"at what ever cost..." inilah ungkapan dendam puok tolol yang sudah hilang arah dalam meraih suara mandat rakyat melalui proses demokrasi memilih kerajaan...

Atas rasa tanggungjawab kepada rakyat Malaysia yang cintakan keamanan dan kestabilan harmoni maka aakj menyahut seruan Yb Dato Seri Zin untuk sama-sama Selamatkan Malaysia dari kerakusan manusia yang punyai cita-cita hanya satu..Perdana Menteri Malaysia...yang lain dia tak peduli..Islam pun dia letak setaraf dengan kepercayaan karut yang lain...

Kesanggupan beliau menggunakan atau d pergunakan Yahudi dari Uncle Sam amat jelas dari kandungan Buku Manual bagaimana nak menang PRU yang d karang dan d ajar oleh yahudi itu sendiri..."cara menang PRU dengan tidak demokratik..."

Siapa mereka ini ??
Bagaimana cara mereka susun gerakan terancang ?? setiap hari ??
Siapa yang sponsor dana ??
Apa kaitan dengan anak muda ??
Kenapa guna kumpulan minoriti ??
Kenapa korbankan Islam ?? dosa boleh bertaubat ??
Kenapa pas jadi tololdan bisu ?? siapa ejen anwar dalam pas ??
Kenapa dap makin kurang ajar ?? apa janji anwar pada mereka ??

wooOO !! banyak siri akan di kupas cara terperinci termasuk MODUS OPERANDI..bukti dah d tangan YB Dato Zin..bila di tanya pada YB.. sejauh mana YB bersedia untuk hadapi segala kemungkinan ini..??
YB ; kalau takut..jangan berumah d tepi pantai...hebaaat jawapan Yb...tahniah !!

to be cont......"Ocean 13...the Godfather "

 
Tq AAKJ
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment