KRITIKAL: Khalid Seram Sejuk …. 130 Hari Lagi …. Kering Kontang …Aduh…. Rakyat Selangor khususnya di kawasan Ulu Selangor semakin berada dalam paras kritikal ….

Rahsia yang cuba disembunyikan Kerajaan Khalid Gagap akhirnya terungkai …. Jika selama ini, Khalid atau exco-exco bodoh dia hanya tahu nak kelentong atau memperdaya rakyat … hari nie jelas bahawa isu air Selangor bukan sekadar mainan politik pakatan pembangkang, sebaliknya ianya isu yang harus ditangani segera demi kepentingan rakyat Selangor.

Hari nie pihak SPLASH mengakui bahawa sekiranya tidak ada apa-apa perubahan mendadak di Empangan Sungai Selangor, maka dalam masa 130 hari lagi kita akan kering kontang ….. Empangan Sungai Selangor yang terletak di Kuala Kubu Bharu ini akan kering kontang …..

Hakikatnya krisis air ini sudah bermula Jun 2012 ….

Jadi apa lagi yang pihak Kerajaan Negeri nak sembunyikan… terimalah hakikat bahawa kerajaan PR yang kononnya kerajaan Pakatan Rakyat hanyalah sebuah pakatan yang boleh kita katakan PR Penipu Rakyat …… 
Tags: , , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

3 Komen

Post a Comment