PRU13: Mukhriz MB Jika BN Kembali Ke Tangan BN?Semalam dah pun diumumkan Mukhriz Mahathir bertanding DUN Air Hitam, di Parlimen Jerlun pada PRU13 nie …

Apa tandanya?

Adakah ini tanda BN Kedah mempertaruhkan Mukhriz sebagai calon MB Kedah yang baru mengantikan Azizan Abdul Razak (PAS)….

Jika sebelum ini, dua hari yang lepas aku telahpun menulis bahawa Mukhriz adakah calon terbaik untuk mengepalai BN Kedah dalam usaha merampas semula pentadbiran kerajaan negeri, namun beberapa sahabat di Kedah tidak berpuas hati dengan postingku terdahulu, dan meminta pegawai Mukhriz suruh aku tarik balik artikel yang terdahulu ….

Demi persahabatan dengan Mukhriz, okey aku dah tarik dan hari nie bagiku, walaupun dalam hati nak tengok Mukriz mengepalai BN Kedah, tapi hari nie aku berharap Mukhriz bagilah peluang kepada pemimpin-pemimpin yang lebih senior untuk menjadi MB jika Kedah berjaya dikembalikan kepada BN pada PRU13 ini …..  okey tak?
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

7 Komen

Post a Comment