Rakyat Johor Di Kawasan YB Pembangkang Akan Diabaikan ....??


Biar betul....? kejam betul kerajaan BN nie .... propa jer tu, kerajaan Bn dan Khaled Nordin bukan orang dan kerajaan yang kejam hinggakan rakyat di kawasan wakil rakyat pakatan akan dibiarkan tanpa pembelaan yang sewajarnya ......

Hakikat sebenarnya, kerajaan Johor telah memberi jaminan agar semua rakyat di negeri itu akan menerima peruntukan pembangunan sewajarnya walaupun kawasan mereka diwakili oleh pembangkang.

Menteri Besar Johor Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin berkata peruntukan bagi setiap dewan undangan negeri (DUN) itu akan disalurkan menerusi Pejabat Menteri Besar.

"Sebelum ini peruntukan tersebut disalurkan melalui pegawai khas yang dilantik di setiap kawasan DUN yang dimenangi pembangkang.

"Sekarang ini kita tiada peruntukan khas untuk Adun tetapi ada peruntukan menerusi Pejabat Menteri Besar yang menerima apa-apa sahaja permohonan. Jadi, semua Adun boleh kemukakan permohonan dan saya akan berikan pertimbangan sewajarnya," katanya pada persidangan pertama DUN Johor ke-13, di Kota Iskandar, di sini, semalam.


Baca seterusnya di sini.
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

5 Komen

Post a Comment