Kenyataan Biadap Nga Kor Ming Ibarat Salakan Anjing LGE Alih Isu Utama `Banglo Murah Takde Kolamnya'


Hari ini barisan Pergerakan Pemuda UMNO ke ibupejabat DAP bukan hanya mendesak pihak DAP memohon maaf secara terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut perayaan Aidil Fitri malah desak DAP mengambil tindakan terhadap Ngan Kor Ming atas kenyataan beliau yang tidak menghormati semangat 1Malaysia.

Saya berpandangan kenyataan cetek akal oleh beliau dikeluarkan adalah untuk mengalihkan pandangan daripada isu utama DAP iaitu isu salah guna kuasa dan rasuah Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng dalam isu Bangalow di Pulau Pinang..

Saya juga mendesak pihak DAP utk mengambil tindakan terhadap Lim Guan Eng untuk melepaskan jawatan Setiausaha Agung dan Ketua Menteri Pulau Pinang..

Kenyataan Nga Kor Ming ini keluar ibarat salakkan anjing Guan Eng bagi mengalih isu utama DAP. Walaupun dilihat Nga Kor Ming menafikan isu ini, kerana telah tersalah langkah.

Terlajak perahu boleh diundurkan, terlajak kata "LETAK JER JAWATAN"

Armand Azha Hj Abu Hanifah
EXCO Pemuda UMNO Malaysia
Tags: , , , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment