Mahasewel Harapan Negara........


Haram Jadah, duit PTPTN ko tak nak bayar, duk mengangkang tonjol tetek sambil isap rokok kat Dataran Merdeka, nak tunjuk sangat student power ….. duit PTPTN tak nak bayar, duit nak beli rokok boleh plak ko beli…

Dahlah betina plak tu, kalau jantan lainlah jugakkk…. Dahlah baju singklet dedah tetek, ko iingat lawa sangatlah tu….. kalau Anwar, lain. Maybe terliur gak tengok ko tu ….

Sedihlah, aku bukannya nak hina korang nie tapi masalahnya korang telah memberikan imej buruk kepada Negara luar, memberikan imej buruk kepada university dan kedua-ibu bapa korang….. dan yang menyedihkan, inilah imej mahasiswa yang bakal menerajui Negara di masa depan…..

Korang nilaikanlah sendiri …..
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

106 Komen

Post a Comment