Noh Omar & Akhbar Selangor Kini

Program:
MOA Bersama Rakyat (Parlimen Selayang)

Tempat:
Bandar Tasik Puteri, Rawang

Tarikh & Masa:
14 April 2012, 9.00 malam


Malam tadi, aku berkesempatan singgah di Program MOA bersama rakyat bagi kawasan Parlimen Selayang yang dibuat di tapak Pasar Tani Bandar Tasek Puteri, Rawang.

DS Noh Omar, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani merasmikan program tersebut.

Apa yang menarik perhatian aku, sepanjang ucapannya beberapa kali beliau menyebut akhbar Selangor Kini yang diterbitkan oleh Kerajaan Negeri Selangor.

Beliau menyifatkan akhbar Selangor Kini ini tidak ada integrity, sebuah akhbar yang menggunakan duit rakyat Selangor, namun kandungan akhbar tersebut menipu rakyat Selangor secara keseluruhan. 

Banyak yang didedahkan oleh Datuk Noh ketika bercakap di hadapan penduduk Bandar Tasek Puteri .... antaranya isu air, isu tanah dan isu mangsa penguasa ladang nenas di Kuala Selangor yang telah dianiaya kerajaan negeri .....

Akan aku usahakan video ucapan penuh Datuk Noh Omar untuk dimuatkan dalam blog Sahabat-Gunung kelak (harapnya esok dah ada video nie di pasaran)
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

60 Komen

Post a Comment