‘Bangsa Johor Dan Muafakat Johor” Medium Untuk Satukan Rakyat – Ali Mazat


‘Bangsa Johor dan Muafakat Johor” adalah inisiatif terbaik sebagai medium untuk menyatupadukan seluruh rakyat.

Justeru katanya tidak timbul perkara pelik daripada apa yang diperkatakan itu kerana matlamat utama adalah untuk menyatupadukan seluruh rakyat dalam usaha untuk sama-sama membangunkan negeri berkenaan.

Bangsa Johor dan Muafakat Johor adalah inisiatif terbaik sebagai medium utk menyatupadukan rakyat. Dalam keadaan politik yg tidak menentu idea ini berjaya mengekalkan perpaduan rakyat di Negeri Johor. Orang luar tidak perlu irihati dan merasa bimbang.

“Mereka sepatutnya mencari idea dan pendekatan baru untuk mengekalkan perpaduan rakyat sepertimana yang dilakukan oleh pemimpin Johor. Inilah yang kita lihat mampu menghasil yang terbaik untuk negeri ini,” ujar ADUN Bukit Permai, Haji Ali Mazat Salleh dalam portal umno-johor.com . http://www.umno-johor.com/bangsa-johor-dan-muafakat-johor-medium-untuk-satukan-rakyat-ali-mazat/

Kata beliau lagi Muafakat Johor dan Bangsa Johor tidak seharusnya menjadi perkara yang pelik kepada mana-mana pihak kerana jelas ianya adalah salah satu usaha sepertimana yang diperkatakan di atas.
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 Komen

Post a Comment